Echipamente pentru tiparire

Xerox® Workplace Solutions

Locul de muncă se schimbă. Cu toții muncim altfel și avem acces mai mult decât oricând la tehnologie și servicii găzduite în cloud. Xerox Workplace Solutions vă ajută să vă conectați în siguranță la tehnologia dvs. fără a face compromisuri în ceea ce privește accesibilitatea, securitatea și prețurile convenabile.

Fiecare firmă trebuie să dispună de o modalitate sigură și convenabilă de a accesa serviciile imprimantei și de a imprima și scana indiferent de unde provine lucrarea respectivă. Fie că imprimați de la o aplicație desktop, un dispozitiv mobil sau chiar scanați cu o aplicație MFP, securitatea este principala prioritate.

Fie că alegeți ca Xerox să gestioneze flota dvs. de imprimante sau o gestionați chiar dvs., această soluție scalabilă și modulară oferă flexibilitatea de care aveți nevoie pentru a menține controlul asupra dispozitivelor, indiferent de dimensiune, mărind productivitatea și reducând costurile. Xerox Workplace Solutions asigură autentificarea cu control al accesului, gestionarea imprimării, securitatea conținutului și o soluție de imprimare mobilă completă.