Echipamente pentru tiparire

Xerox® Touchless Access App

Ajutând la asigurarea unui loc de muncă mai sigur pentru toată lumea.

Având în vedere criza de sănătate de astăzi, minimizarea punctelor de contact pentru a crea un loc de muncă mai sigur este extrem de important. Aplicația Xerox® Touchless Access vă ajută să vă păstrați angajații în siguranță, reducând nevoia de a atinge dispozitive multifuncționale partajate. Aplicația permite utilizatorilor să acceseze serviciile de imprimare, scanare și copiere prin intermediul dispozitivelor lor mobile.

Tehnologie Touchless pentru un loc de muncă sigur

Accesarea acestei funcționalități este atât de simplă. Aplicația este gratuită pentru toți utilizatorii AltaLink® și VersaLink®. Descărcați aplicația pe MFP-urile dvs. din Galeria de aplicații Xerox. Nu este nevoie să descărcați o aplicație mobilă, pur și simplu folosiți camera telefonului mobil pentru a scana codul QR al panoului frontal MFP.

Tehnologia Xerox® ConnectKey® se transformă și se adaptează nevoilor în evoluție ale angajaților și noilor provocări de afaceri. Aplicația Xerox® Touchless Access demonstrează clar acest lucru. Deoarece nevoile afacerii s-au schimbat din cauza influențelor externe, cum ar fi problemele de sănătate, ConnectKey® vă oferă flexibilitatea de a vă schimba dispozitivele după cum este necesar pentru a fi la curent cu cerințele actuale ale utilizatorului și ale pieței.