Tiparul digital a fost dus spre perfectiune.

Noua tehnologie Xerox Adaptive CMYK Plus, suplimenteaza setul de cartuse traditional CMYK cu un set nou de cartuse GWSClr. Aceasta permite obtinerea unor nuante extraordinare aurii si argintii, efecte metalice si fluorescente.
Echipamentul ce permite aceste performante, Xerox Versant 280, este unic in Suceava si judetele invecinate.
Acum poti tipari in serie mica la costuri avantajoase.

Listari laser alb-negru 600x600dpi

Puteti lista rapid (100 de pagini in 3 min) si la o calitate laser ireprosabila.

Listari full-color laser

Listari laser color de calitate uimitoare, puteti realiza colaje color de marime maxim A0 din formate A3.

Listari full-color foto 1200x1200dpi

Listari fotografice, print proof, imagini de o calitate superba in tehnologie dye sublimation, format A4, tiparire pe ambele fete, calitate exceptionala.

Xero-copii alb-negru si color de calitate ireprosabila

Realizam copii color si alb-negru, pe formate cuprinse intre A4-A0+, pe diverse tipuri de suport: hartie 80g/mp, alba sau colorata, carton 120-350 g/mp, albe sau colorate, calc, folii transparente, autocolante, etc.De asemenea, se poate obtine marirea fotografiilor cu ajutorul copiatorului.
Veti observa ca uneori copia este mai buna decat originalul datorita facilitatilor de corectie de culoare, capacitati cu care sunt dotate aparatele noastre.

Tehnoredactare computerizata profesionala

Aveti nevoie de o reclama eficienta? Aveti nevoie de cataloage de prezentare, calendare sau alte materiale promotionale!

Noi va ajutam sa realizati o gama complexa de materiale publicitare: realizam brosuri, oferte, postere, afise, invitatii, carti de vizita, etc.

Tot la Centrul de Copiere puteti sa realizati laminari, indosarieri cu spire plastic, ecusoane, legitimatii, invitatii pentru diverse ocazii, meniuri, plastifieri, tehnoredactari, etc.

Laminari

Cataloagele dvs. de prezentare sau lucrarea de diploma pot capata un aspect profesional la un pret mult mai mic decat alte metode clasice.

Scanari full-color, scanare alb-negru de calitate ireprosabila, format A4-A0+

Puteti scana imagini color, fotografii. Puteti pastra fotografiile dvs. pe suport magnetic (hard-disk, flash drive). De asemenea, puteti arhiva electronic formate A0+, color si monocrom.

In centrul nostru de copiere “vine” un prieten de nadejde! Folder-ul ES-TE 2300 va plia pentru dumneavoastra plansele tiparite la noi sau deja tiparite in alte centre de copiere.

CONTACTAȚI-NE PENTRU O OFERTĂ PERSONALIZATĂ