Document X

Grupul de firme Herald si Document X, se completeaza reciproc. Document X asigura service-ul echipamentelor comercializate de Herald, cu ingineri pregatiti, care au in dotare toate echipamentele specifice necesare unui service profesional. Sesizarile se preiau la dispecerat, de catre workcontroll-erul nostru si li se da curs in maxim opt ore pentru echipamentele din garantie sau post-garantie pentru care sunt incheiate contracte de service. 

In situatiile -rare din fericire- in care o sesizare nu poate fi rezolvata imediat din cauza lipsei de pe stoc a unei piese de schimb, punem la dispozitia clientilor echipamente de back-up cu performate similare celui defect. Clientul trebuie doar sa achite copiile efectuate cu echipamentul nostru, la acelasi cost/pagina pe care-l plateste la masina lui!

FSMA-Full Service Management Agreement

Prin aceastã activitate, Herald preia eforturile de aprovizionare si stocare, reduce considerabil timpii de nefunctionare, eliminã întreruperile circuitului economic si permite reducerea costului total prin preîntâmpinarea defectelor si estimarea corectã a fiabilitãtii în orice conditii de exploatare.

Beneficiile serviciului FSMA:

CONTACTAȚI-NE PENTRU O OFERTĂ PERSONALIZATĂ