// despre noi

Experienced, Dedicated & Successful

In cei peste 27 ani de activitate firma HERALD s-a dedicat promovarii tehnologiei avansate create de XEROX. Noi am comercializat primele fax-uri cu hartie normala, primele echipamente multifunctionale (copier/printer), incercand mereu sa schimbam mentalitatea clientilor.

Herald nu a lansat vreodata o oferta din care sa lipseasca pretul materialelor consumabile, chiar daca acest fapt ar fi putut sa ne defavorizeze, deoarece concurenta nu o facea, pentru ca clientul sa poata alege produsul care i se potriveste cel mai bine, in cunostinta de cauza.

 

De ce sa alegeti Herald?

XEROX, un alt mod de a privi lucrurile!
Pentru ca dam o importanta deosebita serviciilor post vanzare, am investit in pregatirea personalului de service, de vanzari si auxiliar. Am infiintat acum trei ani un dispecerat, cu personal dedicat, care preaia toate sesizarile si comenzile clientilor si care urmareste rezolvarea acestora.
// viziunea noastra

Orientare catre client

Activand intr-un domeniu puternic concurential, am reusit sa ne castigam o pozitie pe piata echipamentelor de birou prin orientarea permanenta catre CLIENT si spre nevoile sale.

dispecer calificat
Echipamente premium
service autorizat xerox