Tiparire si copiere

ConnectKey. Transformați-vă munca!

Tehnologia Xerox® ConnectKey® vă transformă imprimanta într-un asistent inteligent pentru locul de muncă

Laptop, smartphone, tabletă.

Mediul în care lucrăm este în continuă schimbare. Tehnologiile și procesele folosite în urmă cu cinci sau zece ani sunt în prezent considerate învechite și depășite. Pe lângă tehnologiile ce evoluează în permanență, din ce în ce mai multe persoane din generația Y întră pe piața muncii. Așa numiții mileniali reprezintă prima generație de nativi în domeniul digital. Sunt obișnuiți să fie mobili, conectați și întotdeauna la curent cu noutățile. Se așteaptă ca toate procesele să fie simplificate și integrate. Companiile care doresc să rămână competitive trebuie să folosească tehnologii noi, revoluționare.

Modalități noi și neașteptate de a fi mai productiv

Xerox® ConnectKey®—New, Unexpected Ways to Be More Productive

 

Tehnologia® Xerox® ConnectKey este răspunsul nostru la mediul modern de birou, aflat în continuă schimbare. Tehnologia reprezintă asistentul inteligent de la locul de muncă ce nu doar copiază, scanează, transmite prin fax sau tipărește, ci și traduce, partajează și creează documente electronice din doar câteva mișcări. Tehnologia ConnectKey face toate astea cu ajutorul funcțiilor de conectivitate în cloud. Luați-vă la revedere de la informațiile împrăștiate, procesele incoerente, echipamentele izolate și asistența nestructurată.

Tehnologia ConnectKey se adaptează la birou și la orice spațiu de unde lucrează angajații, pentru ca aceștia să poată fi mai productivi și să rezolve provocările de business care ar putea apărea.